Regals gourmet: la xocolata d’en Lluc Crusellas

La xocolata té la capacitat de transformar moments quotidians en experiències extraordinàries. Regalar xocolata gourmet és com donar un viatge gastronòmic embolicat de plaer, perfecte per a aquelles persones que aprecien l’exquisidesa en cada detall. Deixa que la xocolata artesanal sigui el teu regal per excel·lència. A Eukarya podràs escollir entre bombons de xocolata, rajoles de xocolata, esferes de xocolata, torrons artesanals de xocolata i més productes elaborats amb xocolata de qualitat.

Lluc Crusellas, World Chocolate Masters

Un repte: convertir-se en el millor mestre xocolater del món. París, tres dies de competició i sis proves per superar. Nervis, il·lusió i ganes, moltes ganes. El World Chocolate Masters (WCM) és el concurs d’àmbit mundial per excel·lència del sector xocolater. I Lluc Crusellas n’és el guanyador del 2022; un any abans havia guanyat el World Chocolate Masters Spain. Un somni fet realitat que ha continuat amb la creació de la seva marca de xocolata: EUKARYA, la xocolata d’en Lluc Crusellas, a través de la qual ens porta una degustació de productes artesanals de xocolata com bombons, torrons, rajoles de xocolata, crema de cacau, xocolata a la tassa o cacau en pols. Oferim diverses opcions amb combinacions de productes pensats per sorprendre, regalar i gaudir de la xocolata amb tots els sentits.

Eukarya, la xocolata d’en Lluc Crusellas

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar. La xocolateria i l’obrador de xocolata de Lluc Crusellas s’ubica a Vic, Barcelona. Visita’l i descobreix el procés d’elaboració de la xocolata artesanal i gaudeix d’una degustació de xocolates.