Cremes untables de xocolata artesanal Eukarya

Les cremes untables de xocolata són una autèntica delícia que ens convida a submergir-nos en un món de plaer gastronòmic. La textura suau i el seu sabor intens de les cremes de xocolata artesanals són un veritable caprici per als sentits. Sigui per untar-les en una llesca de pa, afegir-les a un plat de fruita o per acabar un plat o unes postres, cada cullerada ens ofereixen un moment de pura felicitat. Des de les varietats clàssiques fins a les opcions més innovadores, a Eukarya oferim cremes untables de xocolata amb avellanes i cremes untables amb avellanes i caramel.

Lluc Crusellas, World Chocolate Masters

Un repte: convertir-se en el millor mestre xocolater del món. París, tres dies de competició i sis proves per superar. Nervis, il·lusió i ganes, moltes ganes. El World Chocolate Masters (WCM) és el concurs d’àmbit mundial per excel·lència del sector xocolater. I Lluc Crusellas n’és el guanyador del 2022; un any abans havia guanyat el World Chocolate Masters Spain. Un somni fet realitat que ha continuat amb la creació de la seva marca de xocolata: EUKARYA, la xocolata d’en Lluc Crusellas, a través de la qual ens porta una degustació de productes artesanals de xocolata com bombons, torrons, rajoles de xocolata, crema de cacau, xocolata a la tassa o cacau en pols pensats per sorprendre, regalar i gaudir de la xocolata amb tots els sentits.

Eukarya, la xocolata d’en Lluc Crusellas

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar. La xocolateria i l’obrador de xocolata de Lluc Crusellas s’ubica a Vic, Barcelona. Visita’l i descobreix el procés d’elaboració de la xocolata artesanal i gaudeix d’una degustació de xocolates.