CARAI,
QUINA
XOCOLATA!

LA XOCOLATA

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, hem elaborat una xocolata amb caràcter pensada per a cada moment i per a cada paladar.

Combinem faves de cacau del Perú, de Papua Nova Guinea i de l’Equador, i cada origen juga un paper important; aporta l’essència i la personalitat de cada zona. Perú dona les notes àcides, de fruita; Papua Nova Guinea, el toc fumat, de fusta; i l’Equador, el punt de caramel, de regalèssia. D’aquí en surt una xocolata homogènia, agradable i equilibrada, amb un primer toc d’acidesa, alhora un punt amarg, de fusta, de fruits secs, i un perfil fumat. Només cacau i molt poca quantitat de sucre, el mínim possible.

La xocolata és una experiència viva. Tranquil·litza el cos, la ment, i produeix una sensació de felicitat i harmonia. I això és el que et volem aportar.

Xocolates

Esfèrics d’avellana caramel·litzada i xocolata amb llet

Torrons

Cremes de xocolata

D’ON VE
EL NOM
EUKARYA?

El seu nom, Eukarya, prové de les cèl·lules que formen la fava del cacau: les eucariotes; i posa en valor l’origen i l’essència del producte