Els bombons de xocolata EUKARYA

Els bombons de xocolata són petites delícies. A la bomboneria artesanal, cada bombó és una joia curosament elaborada amb xocolata negra de primera qualitat i altres ingredients seleccionats per oferir una experiència única. Sigui com a regals gourmet o com a delícies personals, els bombons de xocolata et transporten a un paradís de sabors. A una degustació de bombons, cada mossegada revela les delícies del cacau en tota la seva plenitud. Des de les combinacions clàssiques fins a les creacions innovadores, cada bombó és una sorpresa per als sentits. Regalar bombons de xocolata és regalar una experiència inoblidable.

Lluc Crusellas, World Chocolate Masters

Un repte: convertir-se en el millor mestre xocolater del món. París, tres dies de competició i sis proves per superar. Nervis, il·lusió i ganes, moltes ganes. El World Chocolate Masters (WCM) és el concurs d’àmbit mundial per excel·lència del sector xocolater. I Lluc Crusellas n’és el guanyador del 2022; un any abans havia guanyat el World Chocolate Masters Spain. Un somni fet realitat que ha continuat amb la creació de la seva marca de xocolata: EUKARYA, la xocolata d’en Lluc Crusellas, a través de la qual ens porta una degustació de productes artesanals de xocolata com són els bombons. Oferim diverses col·leccions de bombons elaborats amb xocolata de qualitat per aconseguir gustos exquisits com gianduja, pinyó i caramel, gianduja avellana, vainilla i llima, oli d’oliva i llimona (WCM), xocolata blanca i praliné de festuc o xocolata blanca, gerds i rosa.

Eukarya, la xocolata d’en Lluc Crusellas

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar. La xocolateria i l’obrador de xocolata de Lluc Crusellas s’ubica a Vic, Barcelona. Visita’l i descobreix el procés d’elaboració de la xocolata artesanal i gaudeix d’una degustació de xocolates.