Les roques de xocolata Eukarya 

Les nostres roques de xocolata són molt més que un dolç, són una experiència gastronòmica que et convida a gaudir de cada mos amb tots els teus sentits. Una combinació de xocolata de primera qualitat i fruits secs: ametlla i avellana. Les roques de xocolata i ametlles estan banyades amb xocolata negra, mentre que, les roques de xocolata i avellana estan banyades amb xocolata amb llet. Les roques de xocolata són el producte perfecte per acompanyar un cafè, per picar entre hores o com a caprici dolç a qualsevol moment del dia. 

Lluc Crusellas, World Chocolate Masters

Un repte: convertir-se en el millor mestre xocolater del món. París, tres dies de competició i sis proves per superar. Nervis, il·lusió i ganes, moltes ganes. El World Chocolate Masters (WCM) és el concurs d’àmbit mundial per excel·lència del sector xocolater. I Lluc Crusellas n’és el guanyador del 2022; un any abans havia guanyat el World Chocolate Masters Spain. Un somni fet realitat que ha continuat amb la creació de la seva marca de xocolata: EUKARYA, la xocolata d’en Lluc Crusellas, a través de la qual ens porta una degustació de productes artesanals de xocolata com les roques de xocolata. Un snack perfecte de xocolata. 

Eukarya, la xocolata d’en Lluc Crusellas

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar. La xocolateria i l’obrador de xocolata de Lluc Crusellas s’ubica a Vic, Barcelona. Visita’l i descobreix el procés d’elaboració de la xocolata artesanal i gaudeix d’una degustació de xocolates.