Eukaryetes de xocolata Eukarya 

Imagina un món on cada dia és una oportunitat per a un moment de pura felicitat. Això és precisament el que ens ofereixen les Eukaryetes d’Eukarya: els bombons de xocolata per a cada dia. Bombons gourmet per gaudir d’una experiència exquisida que il·luminen els nostres moments quotidians amb un toc de dolçor i plaer. A través de la nostra botiga online eukaryaxocolata.cat pots accedir a una àmplia selecció de bombons artesanals, des de les clàssiques varietats de bombons de xocolata negra fins a les més exquisides creacions gourmet. 

Lluc Crusellas, World Chocolate Masters

Un repte: convertir-se en el millor mestre xocolater del món. París, tres dies de competició i sis proves per superar. Nervis, il·lusió i ganes, moltes ganes. El World Chocolate Masters (WCM) és el concurs d’àmbit mundial per excel·lència del sector xocolater. I Lluc Crusellas n’és el guanyador del 2022; un any abans havia guanyat el World Chocolate Masters Spain. Un somni fet realitat que ha continuat amb la creació de la seva marca de xocolata: EUKARYA, la xocolata d’en Lluc Crusellas, a través de la qual ens porta una degustació de productes artesanals de xocolata com les Eukaryetes, els bombons de xocolata pensats per cada dia.

Eukarya, la xocolata d’en Lluc Crusellas

Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar. La xocolateria i l’obrador de xocolata de Lluc Crusellas s’ubica a Vic, Barcelona. Visita’l i descobreix el procés d’elaboració de la xocolata artesanal i gaudeix d’una degustació de xocolates.