INGREDIENTS: Cobertura de xocolata negra 80% (16%) [pasta cacau Perú bio, pasta cacau Papúa Nueva Guinea, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma natural de vainilla], cobertura de xocolata negra 60% (12%) [pasta de cacau, sucre, mantega de cacau, emulgent (lecitina de SOJA), i aroma natural de vainilla], cobertura de xocolata negra 70% (8%) [pasta de cacau Perú bio, sucre, pasta de cacau Papúa Nueva Guinea, mantega de cacau, emulgent (lecitina de SOJA), aroma natural de vainilla], praliné d’AVELLANES (23%) [AVELLANES (50%), sucre, emulgent: lecitina], LLET sencera UHT, cobertura de xocolata amb LLET [sucre, mantega de cacau, LLET sencera en pols, pasta de cacau, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma natural de vainilla], materia grassa líquida composta de mantega clarificada i olis vegetals [olis vegetals (nabina i girasol), oli de mantega (LLET), emulgents (E471, E472c), sèrum de LLET en pols, antioxidants (E304, E307) i aroma de mantega (LLET)], Ratafia (4%) (aiguardent, nous verdes, herbes aromàtiques i espècies), sucre invertit (sucre, aigua, àcid cítric i bicarbonat), edulcorant (E420), xarop de glucosa, dextrosa, sal, mantega de cacau, xocolata blanca [sucre, mantega de cacau, LLET sencera en pols, emulgent (lecitina de SOJA), aroma natural de vainilla], colorants (E151, E102*, E129*, E133) i or alimentari.