Aquesta barreta ens permet controlar el que mengem quan fem esport, mesurant els sucres i els nutrients. També en podem controlar la textura, refinant més o menys el producte per fer-lo més fi o més cruixent. A més, és clar, de passar una bona estona fent barretes energètiques a casa.

Grau de dificultat: 5/10
Temps de preparació: 1,5 h

Ingredients per a 4 persones:

160 g de datils
220 g d’avellanes
15 g de sucre
20 g de cacau en pols
40 g de xocolata negra al 80% de cacau

1.  En un robot de cuina, tritureu els dàtils, el sucre i el cacau en pols fins que quedi una pasta ben fina.
2.  Incorporeu-hi la xocolata i les avellanes i continueu triturant-ho. Hi poden quedar trossets, així la barreta tindrà textura.
3.  Repartiu la barreja en motlles o estireu-la i talleu-la a la mida que vulgueu les barretes.
4.  Quan les barretes siguin fredes, emboliqueu-les individualment.

RECOMANACIONS

Aquestes barretes són una base, i hi podeu elegir trossets de xocolata o fruita seca, al vostre gust.