Rajola de xocolata negra 70 %
INGREDIENTS: pasta de cacau Perú bio, sucre, pasta de cacau Papúa Nueva Guinea, mantega de cacau, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma natural de vainilla. Cacau mínim 71.1%.
Pot contenir traces de GLUTEN, LLET i FRUITS DE CLOSCA.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100g de producte): valor energètic: 2385 kJ / 570 kcal; greixos: 44 g dels quals saturats: 26 g; hidrats de carboni: 30 g dels quals sucres: 26g; proteïnes: 7.8 g; sal: 0.02 g.
Rajola de xocolata amb llet 43 %
INGREDIENTS: sucre, LLET sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau Sao Tomé, pasta de cacau Tanzània, emulgent (lecitina de SOJA), aroma de vainilla. Cacau mínim 43.3%.
Pot contenir traces de GLUTEN i FRUITS DE CLOSCA.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100g de producte): valor energètic: 2414 kJ / 577 kcal; greixos: 41 g dels quals saturats: 25 g; hidrats de carboni: 42 g dels quals sucres: 40 g; proteïnes: 8.5 g; sal: 0.21 g.
Rajola de xocolata blanca amb caramel
INGREDIENTS: mantega de cacau, sucre, LLET sencera en pols, LLET desnatada en pols, sèrum làctic (LLET), sucre caramel·litzat (2%), emulgent (lecitina de SOJA), aroma de vainilla i sal.
Pot contenir traces de GLUTEN i FRUITS DE CLOSCA.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100g de producte): valor energètic: 2468 kJ / 590 kcal; greixos: 41 g dels quals saturats: 25 g; hidrats de carboni: 46 g dels quals sucres: 45 g; proteïnes: 9.1 g; sal: 0.54 g.
Esfèrics de festucs i i xocolata blanca
INGREDIENTS: FESTUC sense closca torrat (60 %), xocolata blanca (39 %) [sucre, mantega de cacau, LLET sencera en pols, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma de vainilla], iogurt en pols (0,5%) [iogurt en pols (LLET), sucre, acidulant (E296 i E330) i aroma de iogurt)] i sucre.
Pot contenir traces de GLUTEN, ALTRES FRUITS DE CLOSCA I CACAUETS.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100 g de producte): valor energètic: 2388 kJ / 574 kcal; greixos: 39 g dels quals saturats: 17 g; hidrats de carboni: 40 g dels quals sucres: 36 g; proteïnes: 13 g; sal: 0,1 g.
Esfèrics d’ametlla caramel·litzada i xocolata negra
INGREDIENTS: AVELLANA caramel·litzada (60 %) [AVELLANA, sucre, mel i conservador (àcid cítric)], cobertura de xocolata amb LLET (39 %) [sucre, mantega de cacau, LLET en pols, pasta de cacau, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma de vainilla], cacau en pols alcalinitzat (0,5%) [cacau en pols i regulador de l’acidesa (E501i)] i sucre.
Pot contenir traces de GLUTEN, CACAUETS, ALTRES FRUITS DE CLOSCA i SÈSAM.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100g de producte): valor energètic: 2400 kJ / 577 kcal; greixos: 40 g dels quals saturats: 19 g; hidrats de carboni: 44 g dels quals sucres: 37 g; proteïnes: 9,4 g; sal: 0,15 g.
Rocs d’avellana i xocolata amb llet
INGREDIENTS: cobertura de xocolata amb LLET (50 %) [sucre, mantega de cacau, LLET en pols, pasta de cacau, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma de vainilla] i AVELLANA caramel·litzada (33 %) [AVELLANA, sucre, mel i conservador (àcid cítric)].
Pot contenir traces de GLUTEN, SÈSAM, ALTRES FRUITS DE CLOSCA i CACAUET.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100 g de producte): valor energètic: 2449 kJ /589 kcal; greixos: 41 g dels quals saturats: 20 g; hidrats de carboni: 45 g dels quals sucres: 40 g; proteïnes: 8,8 g; sal: 0,15 g.
Crema de cacau i avellanes
INGREDIENTS: AVELLANES torrades (50 %), sucre, cacau en pols (7 %) i regulador de l’acidesa (E501i).
Pot contenir traces de GLUTEN, LLET, SOJA, ALTRES FRUITS DE CLOSCA i CACAUET.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100 g de producte): valor energètic: 2371 kJ / 569 kcal; greixos: 37 g dels quals saturats: 4,1 g; hidrats de carboni: 48 g dels quals sucres: 43 g; proteïnes: 11 g; sal: 0,05 g.