Xocolata a la tassa

7,80

En estoc

La xocolata és bona, i desfeta, per llepar-se’n els dits. Forta i potent, combina la xocolata negra i la xocolata amb llet. S’hi pot sucar galetes, melindros, bunyols, coca o bé un tros de pa. T’expliquem com gaudir-la:

150 g de xocolata en pols i 200 ml de llet sencera (ingredients per a dues persones)

Escalfa la llet sencera. Una vegada bulli, para el foc, aboca-hi la xocolata en pols, i remena-ho amb la batedora. Una vegada aconsegueixis la textura desitjada, ja pots servir-la i gaudir-la.

En estoc

PES NET 300 G

INGREDIENTS: cobertura de xocolata negra [pasta de cacau, sucre de canya, mantega de cacau, emulgent (lecitina de SOJA), vainilla en pols], cobertura de xocolata amb LLET [sucre, LLET sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau São Tomé, pasta de cacau Tanzània, emulgent (lecitina de SOJA) i aroma natural de vainilla], midó de blat de moro i baina de vainilla Burbon.

Pot contenir traces de GLUTEN I FRUITS DE CLOSCA.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL (per 100g de producte): valor energètic: 2370 kJ / 567 kcal; greixos: 40 g dels quals saturats: 24 g; hidrats de carboni: 41 g dels quals sucres: 38 g; proteïnes: 7.4 g; sal: 0.11 g.

Go to Top