Reserva’t per a les postres. Lluc Crusellas.

23,95

En estoc

Lluc Crusellas ens dona les claus per apreciar la pastisseria i els consells per fer-ho a casa. Ens explica la seva manera d’entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial. Els secrets del millor xocolater del món.

 

En estoc

Edició en català.
Editorial arallibres 
Publicació: 25/03/2024

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata… totes aquelles coses que ens fan tan feliços però que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes d’additius i conservants resultat d’un procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l’elaboració sigui l’adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem.