CARAI,
QUINA
XOCOLATA!
XOCOLATA ARTESANAL
Eukarya enamora, enganxa, atrapa, i fa que cada mossegada sigui sorprenent. I per què? Per la selecció de les faves de cacau d’orígens diferents i la barreja entre elles, primordial per aconseguir una xocolata de qualitat amb un sabor equilibrat, que desperti tots els sentits. Tant se val si t’agrada la xocolata amargant, més suau, potent, amb llet o dolça, la xocolata d’en Lluc Crusellas està pensada per a cada moment i per a cada paladar.
Combinem faves de cacau del Perú, de Papua Nova Guinea i de l’Equador, i cada origen juga un paper important; aporta l’essència i la personalitat de cada zona. Perú dona les notes àcides, de fruita; Papua Nova Guinea, el toc fumat, de fusta; i l’Equador, el punt de caramel, de regalèssia. D’aquí en surt una xocolata homogènia, agradable i equilibrada, amb un primer toc d’acidesa, alhora un punt amarg, de fusta, de fruits secs, i un perfil fumat. Només cacau i molt poca quantitat de sucre, el mínim possible.
La xocolata és una experiència viva. Tranquil·litza el cos, la ment, i produeix una sensació de felicitat i harmonia. I això és el que et volem aportar.
Et convidem a entrar a la xocolateria online per descobrir la nostra xocolata
D’ON VE
EL NOM
EUKARYA?
El seu nom, Eukarya, prové de les cèl·lules que formen la fava del cacau: les eucariotes; i posa en valor l’origen i l’essència del producte.