Les magdalenes son un berenar típic, o bé un esmorzar, i s’han arrelat a la cultura mediterrània. Us en presentem una recepta per fer a casa.

Grau de dificultat: 6/10
Temps de preparació: 2 h

Ingredients per a 4 persones:
230 g de llet
55 g de mantega
300 g de farina fluixa de rebosteria
100 g de sucre
50 g de sucre morè
100 g d’ou (2 ous)
1 sobre de llevat químic (Royal)
85 g de xocolata
50 g d’encenalls de xocolata

1. Desfeu la xocolata amb la mantega. Afegiu-hi el sucre i mescleu-ho bé amb unes varetes. Incorporeu-hi els ous, la llet i, finalment, la farina i el llevat. Els ingredients han de quedar molt ben homogeneitzats.
2. Escalfeu el forn a 220 °C. Repartiu la massa a les càpsules de magdalena, que falti un dit per arribar a dalt. Abans de posar-les al forn, poseu-hi encenalls de xocolata o una mica de sucre per sobre (opcional). Coeu-les 15 min, a 215ºC.

RECOMANACIONS
Quan les tragueu del forn, injecteu-hi crema de xocolata: encara seran més temptadores!